CAMS minigravere

Hos O. Søndergaard er vi forhandlere af Cams minigravere. Cams er en særdeles udviklingsorienteret virksomhed. Det kommer til udtryk ved et bredt program af minigravermaskiner fra 1, 5 til 5, 4 tons. Både i traditionel opbygning og såkaldte zero-trail maskiner.

Stort udvalg af minigravere fra Cams

Vores brede udvalg af minigravere fra Cams, gør det muligt at finde en maskine, der passer perfekt til de opgaver, som man skal have løst. Uanset om du har brug for en kompakt minigraver, som er elegant at manøvrere med, eller om du er på jagt efter en tung minigraver med råstyrke, så har vi hos O. Søndergaard en model, der passer til dig.

Alle minigravere fra Cams har en række fællesnævnere, som gør dem robuste og solide maskiner. De er lydløse og kompakte, uden at de går på kompromis med kraft og styrke. Førerhuset har et enkelt design, og de minimale dimensioner, sikrer en lang levetid og gør den simple at manøvrere. Derudover er et af Cams maskiners store fordele, at de er enkle at vedligeholde.

Maskiner i solid kvalitet

Med Cams maskiner er du sikret solid kvalitet hele vejen igennem. Cams er et fornuftigt valg, uanset hvilken opgave du skal løse. Spørgsmålet er i højere grad, hvilken model du skal vælge. For med Cams maskiner får du en kompakt dieselmotor, som er udstyret et hydraulisk system med reguleringsventiler. Du får maksimal ydelse men med minimal støj. Derudover har maskinerne larvebånd, så underlaget på byggepladsen ikke ødelægges unødvendigt.

Kabinen er lavet let og overskuelig, så maskinerne er nemme at manøvrere. Føreren kan endda nyde både ventilation og opvarmning i en kabine, som er ergonomisk veldesignet. Har du førhen været i tvivl om, hvorvidt Cams kan leve op til dine forventninger, behøver du ikke tøve længere. Med Cams maskiner får du bundsolide maskiner, som kan løse enhver opgave på arbejdspladsen tilfredsstillende. De forskellige maskiner er at finde hos O. Søndergaard, både på vores hjemmeside og i vores butik. Her har vi også indgående kendskab til maskinerne, så har du brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Rådgivning og vejledning

Med et bredt udvalg kan det være vanskeligt at vælge den model, som passer lige netop til de arbejdsopgaver, man har på listen. Her tilbyder vi hos O. Søndergaard rådgivning og vejledning, så du får den maskine, som hverken kan mere eller mindre, end den skal kunne.

Vi leverer konkurrencedygtige priser, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derudover har vi komfort, sikkerhed og god service som højeste prioritering. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har brug for råd til, hvilken Cams maskine du skal vælge. Har du det bedst med at se nærmere på maskinerne, kan du kigge forbi.