Pronar vej og park

Ved yderligere spørgsmål om Pronar, kontakt os herunder.

Pronar park og vej

Det polske mærke Pronar er en af de førende producenter inden for maskiner til landbrug og entreprenører. De leverer maskiner verden over og er en virksomhed i konstant udvikling. En af Pronars højeste prioriteter er at blive ved med at udvikle maskiner, som kan komme landmænd og entreprenører til gode. Dette er også grunden til, at de har sammensat og produceret et kæmpe sortiment af alt fra sneplove til græsslåmaskiner.

 

Pronar park og vej er en underkategori i deres store sortiment af produkter. Foruden park og vej maskinerne er Pronar kendt for deres trailere til landbrug herunder landsbrugsvogne med 3-vejstip og kroghejsevogne. Park og vej sektionen henvender sig primært til det grønne segments anlægs- og plejearbejdere, da de producerer alt fra skiltevaskere til grøfterensere.

 

Er du på udkig efter en maskine, der kan hjælpe dig i al slags vejr, er du kommet til det rette sted. I sortimentet af Pronar park og vej maskiner kan du finder lige netop det, du mangler til at hjælpe dig i dit erhverv. 

Robuste maskiner til al slags vejr

Når det kolde vejr begynder at melde sin ankomst, og sneen har lagt sig fredfyldt over landet, opstår der et problem. At rydde sne kan nemlig være en vanskelig opgave, der ikke kun er tidskrævende, men også kræver det rette udstyr. Derfor kan tiden være inde til at investere i en sneplov fra Pronars park og vej sektion. Med en sneplov fra Pronar får du et redskab bygget i højeste kvalitet, hvor detaljen på alle måde er vægtet højt. Den nemt betjente sneplov vil kunne hjælpe dig og andre med at fjerne sne og komme fra A til B i de kolde måneder. Pronars sneplov har en lang levetid og kan derfor holde i mange sæsoner. Har du efterfølgende behov for at bruge en sand- og saltspreder, kan også dette findes i Pronars udvalg af park og vej maskiner. Det er nemlig ikke kun sneen, der skal fjernes for at vejene igen er brugbare. Her er også brug for salt.

 

 

Det er ikke kun i de kolde måneder, at maskinerne fra Pronar park og vej sektionen kan komme i brug. Pronar producerer forskellige slags græsslåmaskiner, der kan bekæmpe højt græs i løbet af de varme sommermånederne. Derudover kan Pronars skiltevaskere, grøfterensere og hegnsklippere også blive nyttige redskaber at have hen over sommeren for en pleje- og anlægsarbejder. Er du i tvivl om, hvilket redskab der vil bringe mest gavn til dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os i O. Søndergaard. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at give dig råd og vejledning om Pronars produkter, trailer og maskiner. Dermed kan du finde lige netop det redskab, du mangler.