PRONAR

Ved yderligere spørgsmål om Pronar, kontakt os herunder.

Pronar

Det polske mærke Pronar, der blev grundlagt for lidt mindre end 30 år siden, er de førende producenter indenfor landbrugsvogne. Deres produkter bliver solgt verden over, hvilket gør dem til en af de helt store spillere inden for dette felt. Virksomhedens navn Pronar er sammensat af to vigtige ord, nemlig Pro og Nar. Første del af ordet Pro, står for produktion, mens Nar er kort for Narew, hvilket er en flod i Polen. På samme måde som floden Narew strækker sig bredt over et stort areal, bestræber virksomheden sig altid efter at have så stort og bredt et udvalg som muligt. De er derfor en virksomhed, der gør sig meget i at følge med udviklingen og teknologien. Dette er også grunden til, at man i deres konstant voksende sortiment kan finde alt fra græsslåmaskiner til sneplove. Hos Pronar finder man derudover også vogne, trailere og andre former for praktiske maskiner, der kan benyttes i landbruget. De har alle til formål at gøre arbejdet i din hverdag nemmere for dig. Derfor er en Pronar maskine en god investering, da de ikke kun kan gøre dit arbejde i landbruget nemmere, men også har en lang levetid og holder i mange år frem.

 

Fælles for alle Pronars produkter er, at de alle er nogle stærke og robuste maskiner, der er produceret i højeste kvalitet. Der er på alle måde kælet for detaljen, hvilken kan mærkes på maskinernes simple og brugbare design.

 

Pronar landbrugvogne

Pronar landbrugvogne bliver produceret i aller højeste kvalitet. De er robuste maskiner, der kan klare vind, vejr og skiftende årstider. Overordnet set bliver maskinerne inddelt i tre forskellige kategorier – vogne, græsmaskiner og vej- og park. I sortimentet af vogne finder man blandt andet en 2-akslet entreprenørtrailer, hvilket er en stor vognkasse, der kan fragte tunge ting. I kategorien græsmaskiner finder man store som små græsslåmaskiner, mens man i kategorien park og vej finder multifunktionsarme, mulchere og sneplove. Fælles for alle kategorierne er, at der i udvalget af Pronar landbrugvogne er multifunktions maskiner, der kan bruges til forskellige opgaver i landbruget. Nogle af trailerne kan man udover at transportere materialer i også transportere dyr i.

 

Står du og mangler en eller flere maskiner er du velkommen til at kontakte os i O. Søndergaard. Vores dygtige medarbejdere står altid klart til at vejlede og hjælpe dig, så du finder den maskine, der vil tjene dig bedst. Det gælder både om du skal have en lille sneplov eller en stor maskine med multifunktionsarme. I udvalget af Pronar landbrugvogne kan du være sikker på at finde en maskine, der vil holde i mange år frem. Du kan derfor gøre dig en god investering ved at lade os hjælpe dig med at finde den rigtige landbrugsvogn til dit erhverv.