STIHL

Stihl

Det begyndte med en enkelt motorsav for 90 år siden, og sidenhen har mærket Stihl vokset til at blive den førende udbyder af motorsave. Selvom sortimentet har udvidet sig fra at være begrænset til motorsave, til i dag at have alt i havetraktorer, fræsere, batterimaskiner, boreværktøj, hækkeklippere og meget mere, er én ting sikkert: kvaliteten er stadig helt i top.  

 

Stihl-koncernen udvikler, producerer og sælger motordrevne maskiner til skovbrug og landskabspleje samt byggeri. Sortimentet er bredt og tiltaler derfor en stor målgruppe, da det er muligt at købe alt maskineri til skovbrug og landskabspleje fra Stihl.

Stihl er siden 1971 det mest solgte motorsavsmærke i verden, hvilket vidner om deres høje kvalitet og efterspørgslen på det. Deres vækst bygger blandt andet på innovation og revolutionerende teknik, som konstant skaber udvikling i deres egne maskiner. Denne tilgang har over tid gjort, at mærket Stihl for mange er blevet synonym med højkvalitets teknik på området.

Søndergaard som forhandler af Stihl

Hos O. Søndergaard har vi et bredt udvalg maskiner fra Stihl. Det betyder, at du, uanset om du skal benytte maskinerne til privat eller erhverv, kan finde alt, hvad du har brug for hos os. Hos O. Søndergaard ønsker vi at have de bedste maskiner på markedet til rådighed for vores kunder. Stihl har været en del af vores sortiment i en længere periode, og vi har derfor en del kendskab til maskinerne. Derfor er vi også i stand til at tilbyde vores kunder rådgivning og vejledning, hvis der skulle være tvivl om, hvilke maskiner der passer til dine behov.

 

Som forhandler af Stihl har vi hos O. Søndergaard ikke blot begrænset sortimentet til de klassiske motorsave. Vores udvalg består af næsten alle variationer af Stihls produkter, og du kan derfor dække hele dit behov for maskiner til skovbrug og landskabspleje med maskiner fra Stihl, når du køber dem hos O. Søndergaard. Den primære grund til det brede udvalg er, at Stihl har en gennemgående, kompromisløs høj kvalitet, som vækker stor tilfredshed hos kunderne. Derudover er det en fordel for vores kunder, at de kan kontakte os hos O. Søndergaard, hvis der skulle opstå problemer med nogle af maskinerne. Vores erfaring med maskinerne er lige så bred som sortimentet, og det betyder, at vi kan tilbyde rådgivning til dine maskiner, både før, under og efter købet af dem.

 

Som erhvervskunde er der nogle fordele ved at købe maskiner hos O. Søndergaard, men også som privat kunde vil det være det fornuftige valg. Vi vejleder nemlig hellere end gerne, så du kan finde de maskiner, som passer bedst til dit behov og de opgaver, der skal løses. Ønsker du maskiner, der holder længe, som kan udføre opgaver til stor tilfredsstillelse, er Stihl et fornuftigt valg.