Velkommen til shoppen

Vi har flere gode tilbud og står altid klar til at yde en god service så har vi ikke det du mangler kan du altid kontakte os

Vi leverer gratis ved køb for over kr. 5.000,-

*(dog kun brofaste øer i Danmark)

Uanset hvilken motorsavskæde du har behov for, kan du finde et eksempel i god kvalitet fra STIHL.

Picco Micro-kæderne

Har du brug for at lave beskæringer i haven eller andet med et fint snit, er Picco Micro-kæderne, en glimrende kæde at bruge.

Rapid Micro-kæderne

Rapid Micro er en kædetype til privat og semi-professionel brug. Tænderne er større end på Picco-kæderne, og snittet bliver derfor knap så fint. Ligesom alle andre motorsavskæder fra STIHL findes de i forskellige størrelser og længder.

Rapid Super-kæderne

Til den professionelle bruger i skovbruget eller den træforarbejdende industri har vi forskellige slags Rapid Super-kæder.

Rapid Duro-kæderne

I den helt anden ende af skalaen har vi RD3-kæden. RD står for Rapid Duro, og den lever i den grad op til sit navn. Carbon-legeringen på knivene gør, at kæden holder sig skarp i længere tid, selvom den bliver brugt under ekstreme betingelser, som for eksempel til at skære i urent træ.

Hvad kan du forvente når du handler hos os?

Hos O.Sønnergaard kan du altid forvente god service, hurtig levering og personlig betjening samt fornuftige finansieringsmuligheder til både store og små køb