Tilbud

Stiga Multiclip 50 SXE med Elstart DEMO

Stiga Multiclip 50 SXE er en selvkørende plæneklipper til Multiclip Med meget høj komfort , elstart og en større Stiga motor på 166 cm³ / 2,6 kW Udstyret med et galvaniseret stålskjold på 50 cm, samt et professionelt styr som dæmper vibrationer.

kr. 4.995,00 Inkl. moms

Varenummer ST291502548/ST1 Kategori

1 på lager

Produkt beskrivelse

Stiga Multiclip 50 SXE plæneklipper

Selvkørende plæneklipper med Multiclip. meget høj komfort , elstart og en større Stiga motor på 166 cm³
Den kraftige Stiga motor sørger for at der er masser af kræfter med en nettoeffekt på 2,6 kW og er selvreguleret (Autochoke) – så der undgås gasreguleringshåndtag, chokerhåndtag osv.
Du skal kun sørge for at der er tilstrækkelig strøm på batteriet og ellers trykke på startknappen.

Plæneklipper med elstart

Elstart er udformet med batteriet bygget ind på siden af motoren.
Her kan batteriet af og påmonteres let ved at klikke det ind på siden ligesom et batteri på skruemaskiner mm.
Batteriet har masser af start antal og når det er skal lades op kan det tages ind og lades op i den medfølgende standardlader.
Dette gør vinteropbevaring af maskinen utroligt let da der ikke er en batterikasse som skal afmonteres på rammen eller at der skal trækkes stik udenfor for at oplade batteriet.

Selvkørende plæneklipper

Stiga Multiclip 50 SXE er selvkørende og trækker let ind over plænen.
Skjoldet er i et formpresset galvaniseret stålskjold og har en effektiv klippebredde på 48 cm.
Den er udformet med Stiga’s anerkendte Multiclip skjold som findeler græsset særdeles godt så afklip ligger sig ned imellem græsset, hvor det formulder og hjælper med at gøde plænen.

Galvaniseret stålskjold

Stiga Multiclip 50 SXE plæneklipper har central højdejustering på et håndtag som justerer alle 4 hjul op eller ned, efter behov.
Med X-styret (Pro-styr) får du masser af komfort hvor vibrationer bliver væsentligt dæmpet igennem styret så der undgåes hvide fingre.
Styret kan indstilles i højden til brugeren og let sidestilles når der klippes op imod buske, hække, læhegn og meget mere.
Dette sørger for at du får en god afstand fra forhindringerne og ikke skraber eller river dig.
Når maskinen skal vinteropbevares kan det øverste del af styret utroligt let skrues af og ligges over maskinen for at spare plads.