STIHL iMOW 5 EVO

kr. 18.995,00 Inkl. moms

Varenummer SIIA010111416 Kategori

1 på lager

Produkt beskrivelse

*Afgrænsnings-tråd og opsætning kan tilkøbes

** Ring eller kig forbi butikken, og hør mere. Eventuelt få et godt tilbud

iMOW 5 EVO

STIHL iMOW5 EVO robotplæneklipperen sørger for fuldautomatisk plænepleje af mellemstore plæner. Drevet af et højtydende lithium-ion-batteri sikrer de 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System med høj knivhastighed et rent snit på kortere aktive tider sammenlignet med STIHL iMOW5. Med robotplæneklipperen får du både klippet og plejet din plæne på én gang – det fine græsafklip genbruges nemlig direkte som gødning til græsset. iMOW 5 EVO robotplæneklipperen klipper plænearealer på op til 1.500 m² og klarer stigninger i terrænet på op til 45 % – Upgrade Kit (tilbehør) gør det endda muligt for din iMOW at arbejde på stigninger på op til 60 %.

Intelligente funktioner

Ultralydssensorerne og en kontrolleret hastighed tillader robotplæneklipperen at nærme sig forhindringer forsigtigt, så græsplænen klippes tæt på objektet, og STIHL iMOW5 EVO skifter automatisk retning ved kontakt. Intelligente drejemanøvrer muliggør slåning på trange steder. Ved hjælp af hældningssensorer justeres hastigheden i ujævnt terræn.

LED-panelet med de få trykknapper muliggør enkel betjening – derudover understøttes den intuitive styring af stemmefunktionen. Den aktuelle status vises både via LED-panelet og lysmønstre på LED-displayet på toppen robotplæneklipperen. LED-lyset foran kan indstilles i 3 forskellige tilstande.

Du kan til enhver tid styre din iMOW 5 EVO robotplæneklipper via Bluetooth, wi-fi eller, hvis din robotplæneklipper bevæger sig uden for hjemmeområdet, via mobilnetværket ved hjælp af MY iMOW appen. Uden for hjemmeområdet kan mobilnetværket også bruges til at lokalisere tyveri og bestemme placeringen af din robotplæneklipper.

Du kan også bruge appen til at justere klippehøjden i forskellige trin, og i klippeplanen definerer du tidsvinduer for ugeplaner, hvor din STIHL iMOW 5 EVO kan være aktiv. Hvis det er nødvendigt, kan du også starte din robotplæneklipper manuelt. Ved hjælp af regnsensoren kan du indstille, om du vil klippe eller holde pause i vådt vejr. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

 

 

** Hvis du ønsker selv at installere din iMOW, vil du blive guidet igennem det trin for trin på robottens iMOWs display – husk at købe et installationskit (tilbehør). Hvis du vil spare tid, og være sikker på det hele virker så står vi altid klar til at hjælpe med installationen mod et mindre gebyr. Vi har vores dygtige mekanikere/servicefolk som hvert år opdateres i installation og har stor erfaring med forskellige løsninger, der passer til alle typer af haver og specifikke ønsker. Samtidig vil vi hjælpe dig med at indstille klippeplanen, og vi kører ikke før det virker.

 

 

TEKNISKE DATA:

Maks. plæneareal 1500 m²
Maks. hældning 45 %
Max. stigning med Upgrade kit 10 60 %
Klippebredde 28 cm
Min. klippehøjde 20 mm
Maks. klippehøjde 60 mm
Batteritype LI-ION
Vægt 15 kg
Lydtryksniveau 48 dB(A)
Maks. klippetid pr. opladning (80%) 55 min
Maks. klippetid pr. opladning (100%) 65 min
Opladningstid hurtigopladning (80%) 50 min
Lydeffektniveau 61 dB(A)
Opkobling Bluetooth, Wi-Fi, mobilnät
LED LED-lys, LED-display, LED-panel