STIHL iMOW 7 EVO

iMOW 7 EVO robotplæneklipper.

kr. 32.995,00 Inkl. moms

Varenummer SIIA010111476 Kategori

3 på lager

Produkt beskrivelse

**Afgrænsnings-tråd og opsætning kan tilkøbes

*** Ring eller kig forbi butikken, og hør mere. Eventuelt få et godt tilbud

iMOW 7 EVO

Deres nyeste skud på stammen, sammen med de andre nye iMOW Evo modeller indtager de pladsen for 632 serien.

STIHL iMOW 7 EVO giver dig effektiv støtte, hvis du vil pleje din store græsplæne helt automatisk. Drevet af et højtydende lithium-ion-batteri opnår de 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System med en høj klingehastighed et rent snit. Robotplæneklipperen findeler græsafklippet, som genbruges som gødning til plænen. STIHL iMOW 7 EVO kan effektivt tackle stigninger på op til 45 % på græsplæner op til 5.000 forhindringsfrie m². Et Upgrade Kit (tilbehør) muliggør endda stigninger på op til 60 %.

Intelligente funktioner

Takket være forskellige sensorer nærmer robotplæneklipperen sig forsigtigt forhindringer med kontrolleret hastighed, så plænen klippes tæt på objektet og automatisk skifter retning ved kontakt. Intelligente vendemanøvrer betyder, at smalle pladser også kan klippes effektivt. For et jævnt klipperesultat justeres hastigheden ved hjælp af hældningssensorer selv i ujævnt terræn.

LED-panelet med kun få trykknapper muliggør enkel betjening, og derudover understøtter en stemmefunktion den intuitive kontrol. Den aktuelle status for din robotplæneklipper vises både via LED-panelet samt lysmønstre på LED-displayet ovenpå. Du kan vælge mellem 3 forskellige tilstande til LED-lyset på robotplæneklipperens forside.

Du kan til enhver tid styre din STIHL iMOW 7 EVO ved hjælp af MY iMOW appen enten via Bluetooth® eller wi-fi, men også via mobilnetværket. Uden for hjemmeområdet kan en alarm bruges til at lokalisere tyveri eller bestemme placeringen af din robotplæneklipper. Du kan også justere klippehøjden i forskellige trin ved hjælp af appen, og i en klippeplan definerer du tidsintervaller for ugeplaner, hvor din iMOW® 7 EVO automatisk aktiveres. Derudover kan du starte robotplæneklipperen manuelt, hvis det er nødvendigt.

I vådt vejr kan du, takket være den justerbare regnsensor, bestemme, om græsplænen skal slås eller om iMOW 7 EVO skal holde pause. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

** Hvis du ønsker selv at installere din iMOW, vil du blive guidet igennem det trin for trin på robottens iMOWs display – husk at købe et installationskit (tilbehør). Hvis du vil spare tid, og være sikker på det hele virker så står vi altid klar til at hjælpe med installationen mod et mindre gebyr. Vi har vores dygtige mekanikere/servicefolk som hvert år opdateres i installation og har stor erfaring med forskellige løsninger, der passer til alle typer af haver og specifikke ønsker. Samtidig vil vi hjælpe dig med at indstille klippeplanen, og vi kører ikke før det virker.

 

 

 

TEKNISKE DATA:

Maks. plæneareal 5000 m²
Maks. hældning 45 %
Max. stigning med Upgrade kit 10 60 %
Klippebredde 28 cm
Min. klippehøjde 20 mm
Maks. klippehøjde 60 mm
Batteritype LI-ION
Vægt 16 kg
Lydtryksniveau 48 dB(A)
Maks. klippetid pr. opladning (80%) 220 min
Maks. klippetid pr. opladning (100%) 240 min
Opladningstid hurtigopladning (80%) 80 min
Lydeffektniveau 61 dB(A)
Opkobling Bluetooth, Wi-Fi, mobilnetværk
LED LED-lys, LED-panel, LED-display