Tilbud

STIHL RMA 448 PV USTILLINGSMODEL (KOMPLET SÆT)

RMA 448 pv batteriplæneklipper

DKK 5.995,00 Inkl. moms

Varenummer SI63582000016 Kategori

1 på lager

Produkt beskrivelse

STIHL RMA 448 PV batteriplæneklipper med Vario-hjuldrift og en klippebredde på 46 cm gør det lettere for hobbygartnere at klippe mellemstore græsplæner og skråninger.

Hvis du er hobbygartner og endnu ikke har batterier fra STIHL AP-systemet, anbefaler vi, at du køber STIHL RMA 448 PV som sæt. Dette sæt indeholder et STIHL AP 300 batteri,  og STIHL AL 300/301 lader som kan bruges til alle produkter i AP-systemet.

Du kan indstille arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,5 km/t ved hjælp af kontrolgrebet på styret. Eco-mode justerer automatisk motorkraften til det effektniveau, du har brug for, mens du arbejder. Takket være plads til dobbelt batterier og sekventiel afladning sørger RMA 448 PV også for, at systemet automatisk skifter til det andet AP-batteri, så snart det første er tomt. Der er ingen grund til at skifte batterierne manuelt, og du kan også klippe større græsplæner meget effektivt. Samtidig understøtter de flow-optimerede knive et økonomisk energiforbrug.

For at få din græsplæne i form kan du bruge den centrale klippehøjdejustering i 6 trin fra 25 mm til 75 mm. Under klipning samlet den sammenklappelige græsopsamler med en volumen på 55 l pålideligt afklippet og kan derefter nemt tømmes. Takket være det højdejusterbare komfortstyr kan du nyde et højt niveau af arbejdskomfort selv under længere klippeopgaver.

For nemt at opbevare plæneklipperen, kan styret nemt foldes sammen. STIHL RMA 448 PV er en batteridrevet plæneklipper i STIHL AP-systemet og er designet til brug selv under ugunstige vejrforhold. Derfor har den testet stænkvandsbeskyttelse. Effektiviteten bevises af krævende interne tests. Stænkvandstesten er blandt andet baseret på IPX4-standarden.

 

SPECIFIKATIONER

  • Praktisk komfortstyr – enkelt at manøvrere under arbejdet
  • ECO-mode – bruger endnu mindre energi og kan klare et større areal
  • Elektrisk Vario-hjuldrift til komfortabelt arbejde
  • Biokit som tilbehør – findeler græsset og giver således næring til plænen
  • Plads til to batterier med automatisk skift
  • Inkl. 1 stk batteri og lader – kan bruges til alle maskiner i AP-systemet

 

Tekniske data. 

Effekt 1050 W
Klippebredde 46 cm
Indstilling af klippehøjde 6 trin (central)
Klippehøjde 25-75 mm
Tolerance KpA 2 dB(A)
Mærkespænding 28 V
Maskinbredde 50 cm
Max. hældning 14 grader
Maskinhøjde 113 cm
Drejningsmoment knivbolt 60-65 Nm
Vægt 24 kg 1)
Opsamler 55 l
Kniv Flow optimeret
Maskinlængde inkl. opsamler 147 cm
Lydeffektniveau, garanteret LWAd 94 dB(A)
Lydtryksniveau iht. LpA 80 dB(A)