STIHL RMI 422.2

422.2 robotplæneklipper.

kr. 8.995,00 Inkl. moms

Varenummer SI63010121403 Kategori

3 på lager

Produkt beskrivelse

**Afgrænsnings-tråd og eller opsætning kan tilkøbes.

*** Ring eller kig forbi butikken, og hør mere. Eventuelt få et godt tilbud.

RMI 422.2

På små og mellemstore græsarealer er RMI 4-serien i sit rette element, 422 er solid platform med mange år på markedet. RMI 422 klarer områder på op til 800 forhindringsfrie m2 med perfekt resultat og på kort tid.

RMI 422 er en effektiv og ikke mindst en simpel robot der samtidig med klipningen af græsset også har en biofunktion. det betyder den klipper, findeler og gøder som bioklipper i én arbejdsgang og giver et fremragende klipperesultat. Ved 422 modellerne får man en robot der er designet til at klare mest muligt selv, robotten parkerer selv ved regnvejr, stopper drift ved lave temperaturer, og har kantklipningsfunktion.

Den perfekte løsning til dig, der vil bruge tiden på andet end græsslåning! Læs mere om iMOW Robotplæneklippere på. Hør mere omkring de forskellige iMOW robotter i butikken.

** Hvis du ønsker selv at installere din iMOW, vil du blive guidet igennem det trin for trin på robottens iMOWs display – husk at købe et installationskit (tilbehør). Hvis du vil spare tid, og være sikker på det hele virker så står vi altid klar til at hjælpe med installationen mod et mindre gebyr. Vi har vores dygtige mekanikere/servicefolk som hvert år opdateres i installation og har stor erfaring med forskellige løsninger, der passer til alle typer af haver og specifikke ønsker. Samtidig vil vi hjælpe dig med at indstille klippeplanen, og vi kører ikke før det virker.

 

 

TEKNISKE DATA:

Arbejdshastighed 4450 v/min
Batteriteknologi Li-Ion
Klippebredde 20 cm
Klippehøjde 20-60 mm
Gns. klippetid p/uge 16 h
Maks. hældning 35 %
Effekt strømforsyningsadapter 45 W
Usikkerhedsfaktor KpA 2 dB(A)
Lydeffektniveau LWA 60 dB(A)
Vægt 9 kg
Maks. plæneareal 0-800 m²