BUTIKKEN

VELKOMMEN IND

Vi har i butikken et bredt udvalg af produkter der henvender sig både til private og erhverv.

Vi går op i at fylde hylderne og lave nye og spændende udstillinger med produkter til skarpe priser

Har vi ikke lige det du står og mangler så er vi online med flere store leverandører, hvilket sikrer dag til dag levering af butiksvarer og reservedele.

STORT SORTIMENT AF HAVEPARK

Hos O.Søndergaard er vi eksperter i at hjælpe og rådgive jer ud fra jeres behov. Vi forhandler nogle af markedets måske bedste mærker inden for skov, have og park. Vi har altid en masse maskiner og tilbehør på lager så vi har helt sikkert noget til dig om det er til privat eller erhverv. Så kom forbi og tag et kig ind, eller klik ind på shoppen og find din nye maskine.

RESERVEDELE

VI HAR MASSER AF RESERVEDELE

Reseredelslageret tæller mere end 12000 varenumre fordelt på originale reservedele til Valtra og Deutz-Fahr traktorer, Hardi og Berthoud sprøjter, Stiga, MTD og Kraftmann plæneklippere. Stihl motorsave og buskrydere. Vi har et bredt udvalg af standart kileremme samt remme til plæneklippere og havetraktorer. Reservedelslageret rummer også et bredt udvalg af forskellige reservedele og filtre til diverse landbrugsmaskiner og traktorer. Vi har et større lager af originale og uorginale sliddele til bla. Lemken, Kongskilde, Agrolux plove samt sliddele til diverse harver og gruppere.

VI ER LAGERFØRENDE

Med mange originale mærker. ud over vi kan tilbyde originale dele. Kan vi ligeledes tilbyde TEXACO olie- og smøreprodukter og Exide-batterier. Samt mange størrelser af dæk og slanger til landbrugs-maskiner, vogne og havetraktorer.

Har vi ikke lige det du står og mangler så er vi online med flere store leverandører, hvilket sikrer dag til dag levering af både originale og u/originale reservedele.

VÆRKSTED

VI KLARE FØLGENDE REPARATIONER

  • Servicebiler til rep. Ude.
  • Stor erfaring med bla. Valtra, Deutz Fahr, Schæffer, Lemken.
  • Testere til Valtra, Deutz Fahr, Stihl, Stiga,
  • Løbende efteruddannelse.
  • Rep. Og service Af traktorer, maskiner, have/park, aircondition, smedearbejde, opbygninger, rep. / service af mini- og teleskoplæssere, rep. Af kraftoverføringsaksler, fremstilling af hydraulikslanger.
  • Sikkerhedseftersyn på mini- og teleskoplæssere, frontlæssere, tipvogne olign.
  • Sprøjteeftersyn.
  • Eftersyn og rep. Af fuldfodervogne.
  • Have/park afdeling. Eftersyn på ATV og småmaskiner.
  • Vintereftersyn – tilbud. Traktorer / maskiner / have-park.

Vi har en aftale med Ap-Plus syningshal i Odense hvor vi har fået oprettet en synings linje, så vi kan få synet traktorer.

BOGHOLDERI

ANSVARLIG FOR BOGHOLDERIET

Dorte Søndergaard bestyrer vores bogholderi.

Hun kan træffes: 
Mandag til torsdag 7.30 - 14.30
Fredag 7.30 - 11.30

Direkte tlf. nr.: 63821002
Mail: info@osondergaard.dk